2-3 Juni

 Kåtmyra 

Nu var destinationen Ljusdal och nått så ”exotiskt” som Kåtmyra-banan. En helt nybyggd bansträckning vad jag har förstått. Man har alltså utökat befintlig bana med en mycket utmanande sträckning upp på berget. Upp och ned gick det och fort bitvis och även knixiga partier. Aldrig tidigare har sprintserien gått av stapeln här så nu var det riktig premiär. Jag tror knappt hemmaförarna kört den nya förlängda bansträckningen, så färsk var banan. En utmaning för alla inblandade och jag ska här börja att redogöra för klassen  Juniorer 2150cc. Dom var på lördagen två kompatanter och den som var tapprast uppför berget var Elias Bergström från Ljusdals MS i en Volvo 240. Hans snabbaste tid på lördagen var 2.47.43 och då var segermarginal ned till tvåan 14.02s. På söndagen så var Elias själv i klassen så han gick och var ”värst” då också. Tiden på söndagen var 2.42.89. Nu kan vi faktistk jämnföra tiderna från lördagen och söndagen för bansträckningen var den samma. Elias förbättrade sig med över fyra sekunder på söndagen jämnförst med lördags-tiden. Det var bra jobbat. Här kommer en bild på Elias i Volvon. 

Den junior som var tvåa på lördagen, och som bara deltog på lördagen, var Hampus Granlund från Bergets MS. Även han rattade en Volvo 240. Hans snabbaste tid på lördagen var 3.01.45. Nu får ni bild på Hampus i Volvon. 

Vi tar en bonusbild här. En lite rolig bild tycker jag. Det var ju så att Hampus snurrade till det lite i ett åk och då kom Elias snabbt i kapp så jag fick båda ungtupparna på samma bild. Nästan så man tror man hamnat på rallycross-tävling med heat-körning. Men det gick bra. Ingen plåtkontakt kan rapporteras och ingen svartflagg häller som tur var 😁

Då fortsätter jag med 2150cc men nu tar vi dom äldre varianterna istället. Här hade vi 15st startande båda dagarna och den som var snabbast under hela helgen var Jonas Skoglund i sin Saab 99. Det är alltid en fröjd att se Jonas ratta runt med Saaben. Det är full aggresiv attack för det mesta och i helgen belönades det med två första platser. På lördagen var hans segertid 2.36.52 och den tiden kapade han ned till 2.34.79 på söndagen. Snyggt rattat Jonas! Nu blir det bild på den ”aggresiva” Saaben.

Det var Niklas Blidberg från Ludvika MS som var den som var närmast Skoglund under helgen. Med sin Opel Kadett GSI så var han på lördagen 3.32s efter Jonas med tiden 2.39.84, men på söndagen knaprade han in lite tid och var då 2.81s efter Saaben och körde då på tiden 2.37.60. Niklas var alltså tvåa båda dagarna i denna klass 2150 rallycross. Grattis till snygg körning och till dubbla pokaler. Här blir det bild på Niklas i Opeln. 

Då var det dags att pressentera tredjplatsen och där har vi olika chaufförer på pallen under helgen. På lördagen så var det Jonas Edlund i en Opel Ascona som fick klättra upp på pallen. Han körde på tiden 2.40.44 och vår då 3.92s efter vinnade Jonas i Saaben. Edlund var även med på söndagen men då gick det inte så bra. Han hamnade på en 10:e plats efter att han fått bryta i sista tävlingsomgången. Nu kommer bild på Jonas i Opeln. Jonas kör för Ilsbo MK.

Då var det en pallplats kvar och det är tredjeplatsen på söndagen och där hittar vi Peter Mullaart från SMK Sundsvall. Han kör en BMW E36 Compact. Han kör på tiden 2.39.45 och är då efter Jonas Skoglund med 4.66s. Med den tredjeplatsen så körde han upp sig från en femte plats som han lyckades med på lördagen och då på tiden 2.42.04. Här blir det BMW-bild med Mullaart bakom ratten .

Nu blir det en bonusbild i den här 2150 rallycrossklassen och det blir på Per Lindberg från SMK Dala i en Volvo 240. Han hade rejält häng på en fin placering på söndagen. Han låg trea inför sista åket men det höll inte riktigt ända fram och han ramlade ned till en fjärde plats, så snöpligt precis utanför pallen. Han körde på tiden 2.39.66 och var då 4.87s efter vinnaren i klassen. Ett misstag på sista varvet kostade nog honom en pallplats. På lördagen var Per åtta med tiden 2.45.43. Hans förbättring på söndagen var ju över 5.5s. Mycket bra kört. Du får en pokal här i texten av mig 🏆för den tycker jag du ska ha. Nu bild på Per i Volvon.

Då var det dags för klassbyte och då hamnar vi i klass rallybilar 2WD A-förare. Här hittar vi Hällefors ”expressen” som han så fint fick i smeknamn av den eminenta speekern för helgen, Göran ”Samora” Lind. Det var lite kul tycker jag. kenneth Olsson är det som körde Ford Escort ”expressen” runt banan så framgångsrikt under helgen. Han vinner båda dagarna och tiden på lördagen blir 2.38.97 som är en vinstmarginal till tvåan med 4.31s. Men på söndagen hårdnar det till lite och segermarginalen till tvåan blir bara 1.16s. Här kommer en ”express-bild” på den mintgröna Forden med kenneth som ”lok-förare” 

Nu blir det en Opel Ascona som jag ska berätta lite om. Denna Opel delades under helgen av far och son karlsson och jag vet att den var precis nyinköpt och blänkande vacker (om ni frågar mig som gillar Asconor) På lördagen var det sonen Hampus Karlsson som lyckades mycket bra och blev tvåa efter den där ”express-Forden”. Han körde på tiden 2.43.28. Pappa Karlsson vid namn Ola körde till sig en femte plats och var ca 3s efter sonen. Jag gissar att sonen var nöjd med det och jag tycker att dom båda körde mycket bra i en ny bil som dom inte kört tidigare. Men sen var det söndagstävling och då blev det katastrof. Hampus börjar bra i första åket och har tredje tid och sen är det Olas tur. Han tar i lite för mycket och träffar en däckstrave och det går så illa att han rullar Opel😩NEJ! Den fina Opel. Den blev rätt stygg. Naturligtvis så står jag och tittar på men har inte KAMERAN med mig. Men fy f…..så typiskt. Men det kanske var meningen att ni skulle slippa se eländet. Båda Karlssonarna fick alltså bryta söndagens tävling då Opel inte längre var brukbar. Nu får ni en bild på när Hampus kör Opeln på lördagen och som resulterade i en andra plats. Dessa Karlssonar kör för Woxnadalens MK. 

Då hoppar vi från Opel till Volvo och då hittar vi en riktig ”Volvo-legend” bakom ratten som kör till sig två tredje platser under helgen. Denna legend är ingen mindre än Göran ”Lillen” Andersson från Tjust MK. På lördagen kör han på tiden 2.43.31 och är då efter Kenneth med 4.34s men han hade bara 0.03s upp till andra plats. Snöplig😣. På söndagen kör Lillen på tiden 2.39.84 vilken var en bra förbättring av sin egen tid från lördagen. Men placeringen blir inte högre för det utan han blir som sagt trea på söndagen också. Nu bild på Legenden Lillen i den stora Volvon. 

Då har vi pallplats nr 2 på söndagen kvar att redovisa och där hittar vi Jocke Halvarsson från Ljusdals MS i en Opel Kadett. Han körde på tiden 2.38.45 och var då 1.16s efter ”Express-Kenneth”. Jocke var även med på söndagen men då blev det en mera blygsam placering på 6:e plats. Nu bild på Jocke i Kadetten. 

Då ska vi ha en bonusbild från rallybilar A-förare och då blir det på nr 511 som är Benny Persson från Ljusdals MS i sin Renault Clio Ragnotti (vad det nu betyder?) Bara för att han lyfter så fint på ”bakbenet”. Benny Bröt på lördagen men på söndagen var han ”fith for fight” igen och körde då till sig en femte plats 8.58s efter vinnande Kenneth Olsson….ni vet han ”Expressen från Hällefors”….😁Men nu är Fru Olsson dryg…..ha ha. (förlåt)

Då fortsätter vi i samma klass men med B-förarna. Dom var bara två till antalet under helgen och den som vann båda dagarna var Micke Gullinder från SMK Sundsvall i en Golf. Hans tid runt banan på lördagen var 2.36.20 och med den tiden var han faktiskt tvåa totalt i rallyklassen (A,B och C-förare) På söndagen förbättrade han sin tid till 2.33.79 vilket var den totalsnabbaste tiden i rallyklassen för dagen. Snyggt jobbat! Här kommer bild på Micke i den vassa Golfen. 

Då blir det redovisning av den som var tvåa båda dagarna i rallyklassen B-förare. Det är Mikael Persson från SMK Sundsvall körandes i en Opel Ascona B (mmm…en Ascona till 😊) Han körde runt banan på lördagen på tiden 3.03.53 men då hade han strul i sista åket och det står brutit i listan. Men till på söndagen fick han fart på ekipaget igen och förbättrade då sin tid runt banan till 2.50.97. Här får ni bild på en fin Ascona igen. Nu med Mikael Persson bakom ratten. 

Då var det en klass kvar i rallyklassen och då är det C-förarna, eller ”blåbären” om man så vill kalla dom, eller C-förar-påsarna som jag också hört dom kallas. Nybörjarna alltå. Men här har vi en vinnare båda dagarn som varken är blåbär eller någon påse. Martin Jonsson från Woxnadalens MK i en Golf (kit car tror jag) På lördagen får han bryta första tävlingsåket med en icke fungerande drivaxel men i andra åket körde han på tiden 2.35.67 vilket var snabbaste tiden för dagen i rallyklassen totalt och naturligtvis seger i C-förar”påse”klassen. På söndagen körde Martin runt banan på tiden 2.35.15 men då var det återigen haveri av drivaxel i sista åket men tiden i första åket räckte till seger i C-klassen och andra tid totalt. Snyggt Martin! Men du måste nog få ordning på det där med drivaxlarna. Jag var fram till honom på lördagen när han höll på att laga drivaxel och då frågade jag om bilen var billig just då? … och det var den nog?. Om jag hade haft pengar i fickan så hade jag köpt den direkt🤤 Nog för att jag gillar Asconor, som ni nog förstått vid det här laget, men det är mest för nostalgiska minnen när jag själv ägde en ”opel-trasa” som jag älskade över allt annat (förlåt Kenneth 🤣) Men en kit Car Golf vore ju drömmen. Men jag får nöja mig med min Lilla-Blå Golf grupp F…..och jag tycker faktiskt om det mycket!….Men hallå nu Fru Olsson. Nu har vi lämnat ämnet. Det var ju Martins presstation jag skulle skrivar om nu. Han vinner alltså ”pås-klassen” båda dagarna och jag kan inte göra annat än applådera. Här kommer bild på min…förlåt…..Martins fina Golf. 

Du fortsätter vi med den som var tvåa i C-förare rallbilar och det Var Olle Kullers från hemmaklubben Ljusdals MS. Han rattar också en snygg Golf och han var tvåa båda dagarna efter Martin. På lördagen var hans tid 2.44.95 och då var han 9.28s efter Martin. På söndagen ökade Olle takten lite och körde då på tiden 2.44.68 och var då 9.53s efter Martin. Nu bild på Olle i Golfen.

Men nu blir det lite roligt. För på tredje plats på lördagen hittar vi en tjej och det ingen mindre än hemmaåkaren Annsofi Wikström. Hon rattade runt sin Opel Kadett GSi på tiden 2.53.61 och var 17.94s efter vinnar-Martin. På söndagen ramlade Annsofi ned ett pinnhål och blev fyra. Men jag tror att hon bröt första tävlingåket på söndagen med en taskig drivaxel eller nått liknade. Hennes tid i sista åket på söndagen blev 2.52.14. Snyggt Annsofi! 

Då var det tredje platsen på söndagen kvar att redovisa. Där hittar vi  Martin Holmgren från Borlänge MK i en Ford Escort MK2. Han körde runt banan på tiden 2.49.53 och var med den tiden 14.38s efter vinnaren i C. Martin var på lördagen på en fjärde plats precis utanför pallen och då på tiden 2.54.00. Nu får ni bild på Martin i Forden .

Då ska det vara bonusbild från C-förare rallybilar och det blir på Johanna Green som kör en Opel Ascona B. Hon delar bilen med sin sambo Ilpo Sällinen. Johanna var femma båda dagarna. Här kommer bild på Johanna. 

Men nu kom jag på att det inte blev någon bonusbild från B-förarna i rallyklassen men det förklarar sig ju när jag kommer ihåg att dom bara var två stycken. Men jag slänger in en bild på banan istället. Vi gick banan sent på lördag kväll och det blev en vacker solnedgångbild när vi passerade vänstern efter den långa rakan. Dennis min son inspektera dom höga kurvsen i innern. Dom var inte snälla. Det tyckte i alla fall inte min vänstra framfälg 😩

Nu blir det rallybilar 4WD istället. Har var dom tre ekipage på lördagen och så tillkom det ett till på söndagen. Den som var snabbaste fyrkrafsare båda dagarn var Martin Enlund från Västerås MS. Han rattade runt sin SuperCar Lites på tiden 2.27.74 på lördagen och på söndagen puttsade han den tiden till 2.24.38. Här kommer bild på Martin i litesen.

Tvåa på lördagen var Pär Englund i en Ford R5:a. Hans tid var 2.31.22 och han var då efter Martin med 3.48s. På söndagen blev Pär trea på tiden 2.29.92 och var då 5.54s efter. Här kommer bild på R5an med Pär bakom ratten. 

Men nu blir det roligt igen för nu kommer det en tjej igen. Nu är det Ida Törnhult från Gestrikt RT. Ida kör också en Ford Supercare Lites och det gör hon fort runt banan. Hon blir trea på lördagen på tiden 2.40.25 som var 12.51s efter Vinnaren i klassen. Men på söndagen så ökar Ida takten och kör på tiden 2.28.64 och är bara 4.26s efter vinnare Martin. Snyggt Ida! Här en bild på Ida in aktion. 

Då tar vi nästa klass om blir klassen grupp F, VOC och grupp N <1600cc. Jag börjar med A-förarna och där var det tre ekipage anmälda under helgen. Vinnare båda dagarna blir Nisse Strömgren Från Fagersta MK i en BMW 320. Han körde på lördagen på tiden 2.53.67 och på söndagen ökade han takten och minskade tiden till 2.49.03. Här bild på Nisse i den blå BMWn. 

Sen har vi två kompatanter kvar i den här klassen A-förare och det är Tapani Lillen Tyypani och Bengt Johansson och dom två bytte pall-plats med varande under helgen. På lördagen var Tapani tvåa på tiden 3.05.59 och var då efter Nisse med 11.92s. Tapani kör för Kolsva MS och han rattar en Volvo 244.  Men på söndagen får Tapani lämnat över andra platsen till Bengt Johansson. Tapani körde då på tiden 3.03.03 och var då distanserad av Nisse med 14s. Här får ni en bild på Tapani Lillen Tyypani i Volvon som alltså var tvåa på lördag och trea på söndagen.

Och så var det Bengt Johansson som kommer från SMK Hälsinge och han kör en Volvo 850. Han blir alltså trea på lördag med tiden 3.07.57, 13.9s efter och på söndagen blir han tvåa på tiden 3.01.81 och var då 12,78s efter Nisse Strömgren. Här kommer bilden på Bengt. 

Då blir det samma klass fast B-förare och det blir enkelt för där var det bara med en deltagare och det var bara på lördagen. På söndagen så var det ingen med i den klassen. Så vinnare på lördagen i B-förare blev Thomas Viksten från Ragundadalens RC i en BMW 320ci. Han körde på tiden 2.54.38 och här följer bild på Thomas i BMWn. 

Och så var det dom där C-förar-påsarna kvar i den här klassen. Här var det sex deltagare på lördag och sen blev det fem på söndagen. Den bästa ”påsen” för helgen blev hemmaföraren Gabriel Banger i en Volvo 940. Han laddade rejält runt banan och hade på lördagen tiden 2.48.56 vilket faktiskt var den snabbaste tiden totalt i den när klass F, Voc och grupp N <1600cc. Snyggt jobbat. Inget blåbär där inte. Gabriel vinner även på söndagen och kör då på tiden 2.48.22 och det är också dagens snabbaste totalt i klassen. Här följer bild på den vilt laddande Gabriel i Volvon. Imponerande!

Lukas Iseborn från Söderhamns SMK var den som var närmast Gabriel på lördagen. Han körde runt banan på tiden 2.51.62 och var då 3.06s efter Gabriel men den tiden var den näst snabbaste totalt i klassen. Av både A,B och C-förarna alltså. Två ”Blåbärspåsar” i topp totalt alltså. Det var bra kört av grabbarna!  På söndagen var inte Lukas med och tävlade. Nu blir det blid på Lukas i sin Volvo 242.

Då var det dags för redovisning av plats nr 3 på lördagen bland dessa C-förare och där har vi….mig själv…alltså Lola Olsson från Hällefors MK i min Golf V5a. Jag körde på tiden 2.54.96 och var 6.4s efter vinnaren. Men på söndagen började jag lära mig hur banan skulle köras och förbättrade mig till tiden 2.51.55 och var då bara 3.33s efter Gabriel. Jag blir alltså tvåa i söndagens tävling. Det var jag helnöjd med och jag vill inte kalla mig för varken påse eller blåbär men definitivt så är det en ”kärring bakom ratten” 😂. Nu blir det bild på mig i Golfen. 

Men jag var inte ensam kärring upp på pallen på söndagen för upp på tredje plats klättrar Elisabet Pettersson från Fagersta MK. Hon körde på tiden 2.54.02 och var då 5.8s efter förstaplatsen och Gabriel. Elisabet körde även på lördagen och hamnade då på en 6:e plats och hade då körtiden 3.01.41. Här kommer bild på Elisabet i BMWn. En blå BMW….hm…Det kanske är ett blåbär trots allt 🧐.

Då blir det en bonusbild från klass Grupp F, Voc grupp N <1600cc och det blir på nr 781 som är Kent Winberg från Sandvikens MK. kent var fyra båda dagarna bland C-förarna. Kent rattar en Volvo och även den blå..hm. Det är nog tömme tusan blåbär ändå? Men snyggt efternamn. Det blir blåbärsvin 🤣

Nu blir det klassbyte och då hamnar vi i fria klassen. Där var det fem deltagare på lördag och så blev dom fyra på söndagen. Den stora vinnaren här är Johan Schilström från VMS (tror det är Västerås MS) Han gick och vann båda dagarna och på lördagen var hans tid 2.41.08 och på söndagen förbättrade han sin tid till 2.37.90. Mycket snyggt rattat och här kommer en snygg bild på Johan i Volvon.

Tvåa på lördagen var Mattias Svedberg i en VW Polo GTI. Jag kan bara se honom i resultatlistan på lördagen och då körde han på tiden 2.41.48 och var då endast 0.4s efter Johan. Mattias hade så bråttom att han körde med bakluckan öppen….eller så tänkte han på airodynamiken, eller så hade han för bråttom ut på banan….Men fort gick det i alla fall. Mattias kör för Bollnäs MK. Här får ni bildbevis på bakluckan och allt. 

Då går vi till den som var trea på lördag och som klättrade upp till andraplatsen på söndagen och det är Björn Andersson från Gnesta MK. Björn han rattar en Ford Coupe och hans tid på lördagen var 2.51.94 som var 10.86s efter Johan. På söndagen blev Björns tid 2.51.50 och då var han som sagt tvåa efter Johan och det fattades 13.6s upp till honom. Nu bild på den spektakulära Forden. Snygg är den. 

Då var det dags att skriva om Kjell Andersson och hans Saab 9-3 som på söndagen hamnade på trejd plats i denna fria klass. Tiden som tog honom upp på pallplats var 2.58.54 och då var han 20.64s efter vinnande Schilström. Kjell var även med på lördagen med då hamnade han precis utanför pallan på en fjärde plats och han hade då tiden 3.00.26 som då var 19.18s efter vinnaren Schilström. Här blir det bild på 9-3an. 

Nu är det bonus bild på gång i fria klassen och det blir ingen mindre än Ellinor Hansson från Västerås MS i en Volvo PV. Hon blev femma på lördagen och fyra på söndagen. Hennes tid på lördagen var 3.07.37 och på söndagen förbättrade hon sig till tiden 3.03.28. Bra kört Ellinor. Nu bild på den Svarta faran, Volvo ”nostalgi” PV. 

Nu tar vi nästa klass och det blir ungdomsrally och där hade vi en tapper deltagare under helgen och han heter Oliver Pettersson Blomkvist och han kommer från Enköpings MK. På lördagen körde han på tiden 3.11.21 och den förbättrade han till på söndagen med tiden 3.09.28. Han rattade en Toyota Corolla och nu får ni bild på den fina bilen med Oliver som chaufför. 

och det är klart att vi ska ha en bonusbild här. Det är ju så att när man kör ungdomsrally så har man inget körkort. Men jag gissar att Oliver nog kört en hel del Xbox!

Då har vi grupp E som blivit en egen klass i år. Förra året ingick dom i Grupp F, voc och grupp N<1600cc. Men nu var det en enda deltagare med under helgen här i Kåtmyra och det var Roger Andersson i en Ford Escort från Borlänge MK. Roger körde på tiden 2.58.72 på lördag och på söndag blev tiden 2.56.37. Bild på Forden kommer nu. 

Nu blir det trimmat dam och där hade vi hela fyra tävlande under helgen. Vinnaren på lördag blev Ida Törnhult från Gestrike RT i sin Ford SuperCar Lites. Hon kör på tiden 2.40.25. Ida vinner även denna trimmade damklass på söndagen och då på tiden 2.28.64, en rejäl förbättring alltså från lördagen men jag har för mig hon hade lite strul på lördagen och åkte lite bärgare till och med. Men bilen reparerades till på söndagen och fortare gick det ju då. Snyggt rattat Ida! Här bild på Ida. 

Tvåa i trimm-damer blev hemaföraren Annsofi Wikström i Opel kadetten. Lördagens tid för henne var 2.53.61 och den tiden puttsar hon lite till på söndagen till tiden 2.52.14. Nu bild på Annsofi. Nu är det ju så att jag inte lyckats hitta någon mera åkbild på Annsofi så istället för att ta samma bild som jag tidigare visat så blir det en bild på Annsofi straxt innan start. Hon står i mitten här på bilden. Säkert laddad till tänderna för att spöa upp sina manliga konkurrenter. Heja Annsofi.

Trea i trimm-damerna båda dagarna under helgen var Ellinor Hansson, ni vet hon i den nostalgiska Volvo PVn. Hennes tider runt banan var på lördag 3.07.37 och söndagstiden var 3.03.28. Men nu får ni en ny bild på Ellinor i PVn. Den är snygg tycker jag 😊

Nu är det dags för dom otrimmade damerna och där var det tre deltagare under denna tävlingshelg. Vinnare båda dagarna blev jag, Lola Olsson, Hällefors MK i min ”Lilla-Blå” Golf. Som jag tidigare redovisat så var tiden på lördagen 2.54.96 och så förbättrade jag mig en del sekunder på söndagen och körde då på tiden 2.51.55. Nu får ni en ny bild på mig i Golfen. 

Sen har vi två damer som tampades rejält om de resterande pallplatserna och det var Elisabet Pettersson och Linda Johnsson. Den som drog det längsta strået på lördagen av dessa två var Linda som då körde på tiden 2.59.10 och med den tiden blev hon lördagens tvåa. Men på söndagen så drog Linda det kortare strået och blev trea på tiden 3.02.05. Linda kör en Volvo 940 och tävlar för SMK Karlskoga. Nu bild på den vilt laddande Linda. 

Elisabet Pettersson från Fagersta var den som var trea på lördag på tiden 3.01.41, men den tiden kapade hon rejält på söndagen och körde då på tiden 2.54.02. Det var starkt gjort. Nu bild på Bättan i BMWn. 

Då var det bara en klass kvar att redovisa och det är rallycross supernationell. Där var det många deltagare. Hela 13st på lördag och så var det 11a på söndag. Vinnare på lördagen heter Timmy Enlund från Västerås MS och han rattar en BMW E30. Och som han gör det. Hans tid på lördagen var 2.32.69 och då var han 0.43s före tvåan. Men sen till på söndagen så spurtar Timmy runt kåtmyra på tiden 2.28.71. Var faktiskt bara en 4wd som var snabbare än den tiden. Mycket imponerande Timmy. Han vinner söndagen med 1.93s. Här bild på den stegrande BMWn

Men Timmy fick en rikgit fight med tvåan i klassen och den som var denna tvåa båda dagarna var Niclas Härdevik Norström i en Ford Escort RS 16v. Han laddade rejält och på lördagen var hans tid 2.33.12, (0.43s efter) och på söndagen blev hans tid 2.30.64, (1.93s efter) Den striden var spännande. Nu får ni bild på Niclas i Forden .

På tredje plats på lördagen har vi en chaufför vid namnet Daniel Skålberg från SMK Arboga i en Volvo 240. Han körde då på tiden 2.34.31 och var efter med 1.62s. Han förbättrade sin tid på söndagen till 2.32.45 men han missade precis pallen och blev fyra. Här bild på Daniel. 

Trean på söndagen heter Mathias Jansson från Rasbo MK och han rattar en Volvo S40. Han körde på söndagen på tiden 2.31.45 och var efter Timmy med 2.74s. På lördagen var Mathias femma i klassen på tiden 2.36.81. Nu bild på Mathias i Volvon. 

Nu var det bonusbild för klassen supernationella och då blir det nr 30 Jonny Anderssson från Bollnäs Mk i sin Ford Escort mk1. Den är ju för snygg Forden. Fina kurvor har den och vass under huven. Därför förtjänar den att bli bonusbild tycker jag.. Jonny var 8:a på lördgen och 7:a på söndagen.

Men nu kom jag ju på att jag glömde bonuskortet för damerna. Då får jag ta det nu. Det blir en bild på innehållet i bakluckan på Ellinors Volvo PV. Om man tittar riktigt noga så ser man en glad gubbe och det kan få symbolisera helgens tävlingar i Kåtmyra, Ljusdal. Riktigt trevligt var det och en mycket rolig och utmanande bana var det. Dom har gjort ett bra jobb Ljusdals MS med att fixa till banan och personligen känner jag att jag gärna kommer tillbaka hit. Nu ser vi fram mot nästa deltävlingar som blir i Nyköping 19-20/8. Det blir en lång väntan, men det kan det vara värt. För då kommer vi laddade till tänderna och med tunga gasfötter efter en lång semester. 

Bakom tangenterna

Fru Lola Olsson